Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Auto huren Delft

Auto huren Delft

Stelt u zich even voor. U gaat met uw gezin ein-de-lijk een welverdiend weekendje weg uit Delft . De sfeer zit er goed in, totdat u de kofferbak opent en realiseert dat de koffers niet zullen gaan passen. Of de airconditioning heeft het plotseling begeven: ook niet helemaal wat u wilt, zo hartje zomer. De stress schiet erin. U wilt natuurlijk niet uw weekendje weg afzeggen. De oplossing: een auto huren Delft ! En daarvoor bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Delft en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor u staan wij voor u klaar!

Auto huren [pb-city]

Een auto huren Delft bij Helm Autoverhuur doet u zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Gaat u op reis naar het onbekende? Dan is een navigatieapparaat natuurlijk handig. Geen gedoe met ellenlange papieren kaarten in onze auto’s, huur er gewoon een TomTom bij! Ook daar voorziet Helm Autoverhuur u graag in, vanaf €10,- per dag!

Een auto huren Delft gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over auto huren Delft bij Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het auto huren Delft bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart