Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Bus huren Den Haag

Bus huren Den Haag

Gaat u binnenkort op familieweekend? Of toch liever een gezellig op stap met de vriendengroep? Dan is het veel gezelliger om met z’n allen te gaan in plaats van in aparte auto’s, toch? Scheelt bovendien weer in de brandstofkosten. De oplossing: een bus huren Den Haag ! Daarvoor bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Den Haag en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor u staan wij voor u klaar!

Bus huren [pb-city]

Een bus huren Den Haag bij Helm Autoverhuur doet u zo

Lekker touren in de zomer is leuk, zeker als het met z’n allen in een bus is! Airco aan, radio aan, en gaan met die banaan. In onze Ford Transit is er plaats voor wel 9 personen. U huurt ‘m al vanaf €115,- per dag. Zijn er ook kids bij? Kinderzitjes huur je er gewoon bij voor maar €5,- per dag. Gaat u richting de sneeuw? Vergeet dan zeker niet de sneeuwkettingen en winterbanden erbij te huren!

Een bus huren Den Haag gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over bus huren Den Haag bij Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het bus huren Den Haag bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart