Goedkope autoverhuur in Den Haag bij van der Helm.

Wilt u gemakkelijk en snel een betaalbare auto huren in de buurt van Den Haag? Een auto die schoon en zeer betrouwbaar is? Geen oude auto en een duidelijke uitleg van de werking? Helm is hét adres voor goedkope autoverhuur in Den Haag en voldoet aan alle gestelde eisen.  Met ons ruime aanbod auto’s en busjes kunnen wij u altijd voorzien van passend vervoer. Samen met u zoeken we in ons aanbod goedkope autoverhuur in Den Haag een auto die voldoet aan de gestelde eisen. Heeft u tijdelijke behoefte aan extra vervoerscapaciteit? Of heeft u vervangend vervoer nodig omdat uw eigen auto in de garage staat? Helm goedkope autoverhuur in Den Haag zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Bekijk dan onze website. Wilt u na het bekijken van de website een betere indruk krijgen? Kom dan langs bij Helm goedkope autoverhuur in Den Haag. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Keuze

Helm goedkope autoverhuur Den Haag heeft personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Deze zijn aan al uw wensen aan te passen. Zo kunt u kiezen uit:
  • Ford ka benzine
  • Ford focus bezine airco
  • Ford transit diesel airco
  • Ford fiesta bezine airco
Als u een auto huurt bij Helm goedkope autoverhuur in Den Haag wordt de prijs opgebouwd aan de hand van een aantal componenten. Hierbij kunt u denken aan: toeslag van een tweede bestuurder, steekwagens, airco, winterbanden, trekhaken, kinderzitjes, verhuisdekens, meubels rollers en skibox. De mogelijkheden bij Helm goedkope autoverhuur in Den Haag zijn enorm.

Garage

Naast goedkope autoverhuur in Den Haag kunt u bij Helm terecht voor reparatie, onderhoud, APK en herstel van uw eigen auto. Wij beschikken over een vakkundige auto garage waar wij u van dienst kunnen zijn. Onderhoud aan een auto is een onderschat item. Wanneer heeft u voor het laatst olie gepeild? Of uw bandenspanning gecontroleerd? Kom gerust bij ons langs.

Wilt u een auto huren of gebruik maken van één van onze andere diensten? Kom langs bij Helm goedkope autoverhuur in Den Haag. Bij ons kunt u op een gemakkelijke manier een auto huren met eventuele extra’s.

Meer informatie over goedkope autoverhuur in Den Haag?

Wenst u meer informatie te ontvangen over autoverhuur in Den Haag, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

    Cart