Huurauto Den Haag

Wij zijn Helm Autoverhuur. Ruim 30 jaar geleden is ons bedrijf ontstaan en in de tussentijd zijn wij uitgegroeid tot een ervaren en vakkundig bedrijf. Wij kunnen met trots vertellen dat wij een uitgebreide vaste klantenkring hebben opgebouwd, waarin wij bekend staan om onze goede service en persoonlijke aandacht. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van verschillende vervoermiddelen, waaronder een huurauto Den Haag.

Waarom een huurauto Den Haag?

Woont u in Den Haag of in de omgeving en bent u op zoek naar een huurauto? Kom dan eens naar Helm Autoverhuur. Wij verhuren vele soorten huurauto’s en huurbussen, zoals ‘normale’ auto’s, bestelbussen of personenbussen. Zo is er voor elke situatie wel een auto of bus geschikt. Bijvoorbeeld als u met een wat grotere groep op vakantie gaat, als u gaat verhuizen, of gewoon als u niet beschikt over een auto en een dagje weg wilt.

Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag, maar wij helpen klanten uit de gehele omgeving. In ons wagenpark vindt u de laatste modellen met een lage kilometerstand. Wij vinden het van groot belang dat de klant tevreden en met een geschikte auto de weg op gaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de auto volledig gereinigd wordt en dat u als klant uitleg krijgt over de precieze werking van de auto.

Als onverhoopt blijkt dat wij u geen huurauto meer kunnen bieden om welke reden dan ook, dan zoeken wij meteen een passende oplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zelf een auto bij een ander verhuurbedrijf in Den Haag huren. Op deze manier ondersteunen wij elkaar en bent u verzekerd van een huurauto Den Haag.

Meer informatie

Voor een huurauto Den Haag bent u bij Helm autoverhuur dus aan het juiste adres. Bij ons bent u er namelijk van verzekerd dat u altijd een schone en goed gekeurde auto meekrijgt voor een scherpe prijs. Bij interesse of voor meer informatie over onze service, kunt u contact met ons opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

    Cart