Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Huurauto Rijswijk

Huurauto Rijswijk

Heeft u zelf geen beschikking over een eigen auto, maar heeft u er wel een nodig voor bijvoorbeeld familiebezoek of het vervoeren van spullen? Het zou dan een hele investering zijn om een auto te kopen – niet aan te raden dus! In plaats daarvan is de meest voor de hand liggende optie een huurauto Rijswijk . En juist daarvoor bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres!

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Rijswijk en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord.

Huurauto [pb-city]

Een huurauto Rijswijk bij Helm Autoverhuur regelen doet u zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Helm Autoverhuur biedt u de mogelijkheden om uw huurauto Rijswijk zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Naast vervoersmiddelen verhuren wij namelijk ook accessoires voor de auto. Van steekwagens tot kinderzitjes, van skiboxen tot trekhaken en van sneeuwkettingen tot verhuisdekens: wij hebben het! En dat alles voor een scherpe prijs.

Een huurauto Rijswijk regelen bij Helm Autoverhuur gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over een huurauto Rijswijk van Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een huurauto Rijswijk van Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart