Verhuur

Ruim 30 jaar geleden zette van der Helm senior het bedrijf op, eerst alleen een garage. Veel buurtbewoners zijn nu trouwe klant of het nu gaat om een APK, een grote of een kleine beurt of om een reparatie, maar de hoofdactiviteit is toch de verhuur van bestelwagens en personenauto’s en bussen. Bestelwagens worden het hele jaar door verhuurd, vooral voor verhuizingen.               

Dat wil niet zeggen dat de auto’s en bussen voor de rest van het jaar staan te verkommeren. De laatste jaren komen ook steeds meer wintersporters die een auto of bus huren.

IMG_0982 (Medium) (Large)

Aandacht voor iedere klant

Een schone auto en aandacht voor iedere klant in een rustige woonwijk in Duinoord is het autoverhuurbedrijf gevestigd van Helm autoverhuur.

En sportverenigingen en instellingen voor lichamelijk gehandicapten gebruiken de personenbussen voor uitjes in het voor- en naseizoen. Dat is gemiddeld zo’n vijftien procent voordeliger dan in het hoogseizoen. Datzelfde geldt min of meer ook voor de bestelwagens. “Er zijn genoeg mensen die ervoor kiezen om voor een paar tientjes minder s ‘avonds te verhuizen. Anderen kunnen op zaterdag of door de weeks. Zo komen we aan een aardige verspreiding in de verhuur”.

Maar wat gebeurt er bij onverhoopte pieken?

“Als we tekort komen huren we bij de andere verhuurbedrijven in, en die weer bij ons. Zo vangen we elkaar op. In die zin is er geen echte concurrentie, want ook de prijzen liggen redelijk dicht bij elkaar, wat ons van de grotere autoverhuurbedrijven onderscheidt is de persoonlijke aandacht en zorg.

IMG_0979-Medium
h8qLD

Betrouwbare verhuur

Wij begeleiden de klant naar de auto, stellen de spiegeltjes, en laten alle knoppen zien, zodat ze niet hoeven te zoeken hoe de auto in zijn achteruit moet of hoe de ruitenwissers aangezet moeten worden. Bovendien geven we iedere klant een superschone auto mee. Wij zwaaien ze zelfs uit”.

Uiteindelijk willen ze een zo goedkoop mogelijke en betrouwbare auto huren. Daar zorgen wij voor”. van der Helm heeft een grote groep vaste klanten, en daarnaast een wisselende groep die een of twee keer per jaar een auto huurt. Of is er nog een trend waarneming? “Jazeker. De groep die de auto wegdoet, fiets of openbaar vervoer neemt en voor grotere tochten een auto huurt wordt steeds groter”.

    Cart