Open

Auto Huren

Huurauto in Den Haag

Auto Huren Helm Autoverhuur

Goedkoop auto huren

Heb je zelf geen beschikking over een eigen auto, maar heb je er wel een nodig voor bijvoorbeeld een familiebezoek of het vervoeren van spullen? Het zou dan een hele investering zijn om een auto te kopen – niet aan te raden dus!
In plaats daarvan is de meest voor de hand liggende optie een huurauto in Den Haag . En juist daarvoor ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres!

CONTACT

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Den Haag en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord.

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Een huurauto in Den Haag regelen doe je zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Helm Autoverhuur biedt de mogelijkheden om je huurauto in Den Haag zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Naast vervoersmiddelen verhuren wij namelijk ook accessoires voor de auto. Van steekwagens tot kinderzitjes, van skiboxen tot trekhaken en van sneeuwkettingen tot verhuisdekens: wij hebben het! En dat alles voor een scherpe prijs.

Meer informatie over een huurauto?

Een huurauto in Den Haag regelen bij Helm Autoverhuur gaat simpel en secuur op onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo komt je nooit voor verrassingen te staan en zo heb je de boeking helemaal in eigen hand.

Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een huurauto in Den Haag van Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN