Open

Verhuis Bus Huren Rijswijk

Verhuis bus huren Rijswijk

Auto Huren Helm Autoverhuur

Verhuis bus huren in Rijswijk

Verhuizen is stressvol. Er moet veel gebeuren in korte tijd en het overzicht raakt makkelijk zoek. Zeker als er veel mensen bij het proces betrokken zijn. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om het heft in eigen handen te nemen. Het enige wat er dan nog vaak mist, is een vervoersmiddel dat ruim genoeg is voor alle spullen. De oplossing: een verhuis bus huren in Rijswijk! Daarvoor ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

 

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Rijswijk en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor jou staan wij klaar!

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Een verhuis bus huren in Rijswijk bij Helm Autoverhuur doe je zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Met onze verhuis bussen in maten en groottes van 3 m3 tot wel 11 m3 zit er altijd wel een goede maat voor je bij. Al onze verhuis bussen zijn te besturen met rijbewijs B. Heb je ook een aanhanger te vervoeren? Geen probleem! Sommige bestelbussen zijn uitgerust met een super-de-luxe trekhaak. Handig! Een verhuis bus huren in Rijswijk doe je al vanaf €49,- per dagdeel. Steekwagens, meubelrollers en verhuisdekens kunnen erbij verhuurd worden.

Meer informatie over verhuis bus huren bij Helm Autoverhuur?

Een verhuis bus huren in Rijswijk gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van je huurauto kun je zelf kiezen of je alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heb je jouw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het verhuis bus huren in Rijswijk bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN