Open

Bus Huren In Delft

Bus huren in Delft

Auto Huren Helm Autoverhuur

Bus huren in Delft

Ga je binnenkort op familieweekend? Of toch liever gezellig op stap met de vriendengroep? Dan is het veel gezelliger om met z’n allen te gaan in plaats van in aparte auto’s, toch? Scheelt bovendien weer in de brandstofkosten. De oplossing: een bus huren in Delft! Daarvoor ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

 

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Delft en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor jou staan wij klaar!

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Een bus huren in Delft bij Helm Autoverhuur doe je zo

Lekker touren in de zomer is leuk, zeker als het met z’n allen in een bus is! Airco aan, radio aan, en gaan met die banaan. In onze Ford Transit is er plaats voor wel 9 personen. Je huurt ‘m al vanaf €115,- per dag. Zijn er ook kids bij? Kinderzitjes huur je er gewoon bij voor maar €5,- per dag. Gaat je richting de sneeuw? Vergeet dan zeker niet de sneeuwkettingen en winterbanden erbij te huren! Een bus huren in Delft gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van je huurauto kunt je zelf kiezen of je alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heb je jouw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over bus huren in Delft bij Helm Autoverhuur?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het bus huren in Delft bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN