Open

Goedkope Autoverhuur Den Haag

Goedkope autoverhuur Den Haag

Auto Huren Helm Autoverhuur

Goedkope autoverhuur in Den Haag

Een weekendje weg met het gezin, een verhuizing voor de boeg of een uitje met de vriendengroep? Allemaal zaken die een stukje makkelijker worden gemaakt als de vervoersmiddelen goed in orde zijn. Je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van genoeg ruimte voor grote meubels en koffers, maar het is ook belangrijk dat iedereen erin past. Daarnaast is het altijd mooi meegenomen als de prijzen ook nog eens vriendelijk zijn. Voor goedkope autoverhuur in Den Haag ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

 

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Den Haag en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Wij begrijpen als de beste dat goede service niet duur hoeft te zijn: goedkope autoverhuur in Den Haag van kwaliteit past precies in ons straatje.

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Hoe gaat autoverhuur in Den Haag bij Helm Autoverhuur in z'n werk?

Bij Helm Autoverhuur vind je een ruim en modern wagenpark, geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Goedkope autoverhuur in Den Haag is namelijk interessant voor iedereen, toch? Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Helm Autoverhuur biedt je het complete pakket om je vervoer zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Naast vervoersmiddelen verhuren wij ook accessoires voor de auto. Van steekwagens tot kinderzitjes, van skiboxen tot trekhaken en van sneeuwkettingen tot verhuisdekens: wij hebben het! En dat alles voor een scherpe prijs.

Meer informatie over goedkope autoverhuur in Den Haag bij Helm Autoverhuur?

Goedkope autoverhuur in Den Haag gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van je huurauto kun je zelf kiezen of je alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heb je jouw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de goedkope autoverhuur in Den Haag bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN