Open

Goedkope Huurauto Delft

Goedkope huurauto Delft

Auto Huren Helm Autoverhuur

Goedkope huurauto in Delft

Heb je zelf geen beschikking over een eigen auto, maar heb je er wel een nodig voor bijvoorbeeld familiebezoek of het vervoeren van spullen? Het zou dan een hele investering zijn om een auto te kopen – dat zou een dure grap zijn. Bespaar geld en kies in plaats daarvan voor een goedkope huurauto in Delft! Daarvoor ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

 

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Delft en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord.

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Een goedkope huurauto in Delft bij Helm Autoverhuur regelen doe je zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. Personenauto’s zijn te huur vanaf slechts €42,- per dag! Bedrijfsauto’s, bestelauto’s en bestelbussen zijn te huur vanaf €49,- per dagdeel. Een prikkie dus! Hou je van goedkoop, maar ook wel een beetje van luxe? Om je goedkope huurauto in Delft zo compleet en comfortabel mogelijk te maken zonder dat het een rib uit je lijf kost, verhuren wij ook accessoires voor de auto. Van steekwagens tot kinderzitjes, van skiboxen tot trekhaken en van sneeuwkettingen tot verhuisdekens: wij hebben het! En dat alles voor een scherpe prijs.

Meer informatie over een goedkope huurauto in Delft van Helm Autoverhuur?

Een goedkope huurauto in Delft regelen bij Helm Autoverhuur gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van je huurauto kun je zelf kiezen of je alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heb je jouw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een goedkope huurauto in Delft van Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN