Open

Auto Huren Westland

Auto huren Westland

Auto Huren Helm Autoverhuur

Auto huren in Westland

Stel je voor. Je gaat met je gezin ein-de-lijk een welverdiend weekendje weg. De sfeer zit er goed in, totdat je de kofferbak opent en realiseert dat de koffers niet zullen gaan passen. Of de airconditioning heeft het plotseling begeven: ook niet helemaal wat je wilt, zo hartje zomer. De stress schiet erin. Je wilt natuurlijk niet je weekendje weg afzeggen. De oplossing: een auto huren in Westland ! En daarvoor ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

 

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Westland en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor jou staan wij klaar!

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Een auto huren in Westland bij Helm Autoverhuur doe je zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Ga je op reis naar het onbekende? Dan is een navigatieapparaat natuurlijk handig. Geen gedoe met ellenlange papieren kaarten in onze auto’s, huur er gewoon een TomTom bij! Ook daar voorziet Helm Autoverhuur je graag in, vanaf €10,- per dag!

Meer informatie over auto huren in Westland bij Helm Autoverhuur?

Een auto huren in Westland gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van je huurauto kun je zelf kiezen of je alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heb je jouw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het auto huren in Westland bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN