Open

Bestelauto Huren Westland

Bestelauto huren Westland

Auto Huren Helm Autoverhuur

Bestelauto huren in Westland

Ga je binnenkort verhuizen of moet je iets anders van groot formaat vervoeren? Het huren van een particulier verhuisbedrijf kan een dure grap zijn, en dat terwijl je de taak ook zelf wel kan volbrengen. Het enige wat je nog nodig hebt, is een wagen die ruim genoeg is. De oplossing: een bestelauto huren in Westland! En daarvoor ben je bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

 

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Westland en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor jou staan wij klaar!

Helm Autoverhuur
Helm Autoverhuur

Een bestelauto huren in Westland bij Helm Autoverhuur doe je zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben bestelauto’s en bestelbussen in diverse maten en groottes. Onze Ford Transits zijn te huren in verschillende maten, van 3 m3 tot wel 11 m3. Zo zit er altijd wel een goede maat voor je bij. Goed om te weten: al onze bestelauto’s zijn te besturen met rijbewijs B. Heb je ook een aanhanger te vervoeren? Geen probleem! Sommige bestelauto’s zijn uitgerust met een super-de-luxe trekhaak. Handig! Onze bestelauto’s huur je al vanaf €49,- per dagdeel.

Meer informatie over bestelauto huren in Westland bij Helm Autoverhuur?

Een bestelauto huren in Westland gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kun je zelf de huurprijs berekenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van je huurauto kun je zelf kiezen of je alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heb je jouw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het bestelauto huren in Westland bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen je graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug. Hopelijk zien we je snel bij Helm Autoverhuur!

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN