Auto huren

Als u op zoek bent naar een geschikt bedrijf voor een auto huren, bent u bij Autoverhuur bedrijf Helm aan het juiste adres. Wij beschikken over een garage, waar u terecht kunt voor alle soorten reparaties aan uw motorvoertuig. Maar nog belangrijker, ons verhuurbedrijf, voor het huren van een auto of ander soort voertuig. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een vakkundig en betrouwbaar bedrijf.

Waarom een auto huren?

Woont u in Den Haag of in de omgeving van Den Haag, en wilt u graag een auto of bus huren? Dan bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren niet alleen auto’s. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor andere vervoermiddelen zoals bestelbusjes en personenbusjes.

Er zijn meerdere redenen om een auto of bus te huren. U kunt bijvoorbeeld denken aan een verhuizing, vakantie of gewoon een dagje weg. Dit is een ideale oplossing als u (tijdelijk) niet beschikt over een eigen auto.

Wilt u bij ons een auto huren? Neem dan contact met ons op en wij kunnen direct voor u kijken of er auto’s of bussen beschikbaar zijn. Kortom, als u een auto wilt huren, kom dan eens bij ons langs of kijk op onze website, onder het kopje auto huren (prijslijst) om ons wagenpark te bekijken

Meer informatie over onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in onze service op het gebied van autoverhuur of wenst u meer informatie te ontvangen over het huren van een auto of bus? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

    Cart