Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Bestelauto huren Rijswijk

Bestelauto huren Rijswijk

Gaat u binnenkort verhuizen of moet u iets anders van groot formaat vervoeren? Het huren van een particulier verhuisbedrijf kan een dure grap zijn, en dat terwijl u de taak ook zelf wel kan volbrengen. Het enige wat u nog nodig heeft, is een wagen die ruim genoeg is. De oplossing: een bestelauto huren Rijswijk ! En daarvoor bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Rijswijk en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor u staan wij voor u klaar!

Bestelauto huren [pb-city]

Een bestelauto huren Rijswijk bij Helm Autoverhuur doet u zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben bestelauto’s en bestelbussen in diverse maten en groottes. Onze Ford Transits zijn te huren in verschillende maten, van 3 m3 tot wel 11 m3. Zo zit er altijd wel een goede maat voor u bij. Goed om te weten: al onze bestelauto’s zijn te besturen met rijbewijs B. Heeft u ook een aanhanger te vervoeren? Geen probleem! Sommige bestelauto’s zijn uitgerust met een super-de-luxe trekhaak. Handig! Onze bestelauto’s huur je al vanaf €49,- per dagdeel.

Een bestelauto huren Rijswijk gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over bestelauto huren Rijswijk bij Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het bestelauto huren Rijswijk bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart