Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Bestelbus huren Westland

Bestelbus huren Westland

Gaat u binnenkort verhuizen of moet u iets anders van groot formaat vervoeren? Het huren van een particulier verhuisbedrijf kan een dure grap zijn, en dat terwijl u de taak ook zelf wel kan volbrengen. Het enige wat u nog nodig heeft, is een wagen die ruim genoeg is. De oplossing: een bestelbus huren Westland! En daarvoor bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Westland en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor u staan wij voor u klaar!

Bestelbus huren [pb-city]

Een bestelbus huren Westland bij Helm Autoverhuur doet u zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben bestelauto’s en bestelbussen in diverse maten en groottes. Onze Ford Transits zijn te huren in verschillende maten, van 3 m3 tot wel 11 m3. Zo zit er altijd wel een goede maat voor u bij. Goed om te weten: al onze bestelbussen zijn te besturen met rijbewijs B. Heeft u ook een aanhanger te vervoeren? Geen probleem! Sommige bestelbussen zijn uitgerust met een super-de-luxe trekhaak. Handig! Onze bestelbussen huur je al vanaf €49,- per dagdeel.

Een bestelbus huren Westland gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over bestelbus huren Westland bij Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het bestelbus huren Westland bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart