Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Goedkope autoverhuur Westland

Goedkope autoverhuur Westland

Een weekendje weg met het gezin, een verhuizing voor de boeg of een uitje met de vriendengroep? Allemaal zaken die een stukje makkelijker worden gemaakt als de vervoersmiddelen goed in orde zijn. Je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van genoeg ruimte voor grote meubels en koffers, maar het is ook belangrijk dat iedereen erin past. Daarnaast is het altijd mooi meegenomen als de prijzen ook nog eens vriendelijk zijn. Voor goedkope autoverhuur Westland bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Westland en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Wij begrijpen als de beste dat goede service niet duur hoeft te zijn: goedkope autoverhuur Westland van kwaliteit past precies in ons straatje.

Goedkope autoverhuur [pb-city]

Hoe gaat autoverhuur Westland bij Helm Autoverhuur in z’n werk?

Bij Helm Autoverhuur vindt u een ruim en modern wagenpark, geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Goedkope autoverhuur Westland is namelijk interessant voor iedereen, toch? Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Helm Autoverhuur biedt u het complete pakket om uw vervoer zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Naast vervoersmiddelen verhuren wij ook accessoires voor de auto. Van steekwagens tot kinderzitjes, van skiboxen tot trekhaken en van sneeuwkettingen tot verhuisdekens: wij hebben het! En dat alles voor een scherpe prijs.

Goedkope autoverhuur Westland gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over goedkope autoverhuur Westland bij Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de goedkope autoverhuur Westland bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart