Zilverstraat 45, 2544 EJ Den Haag 070 – 34 60 315 info@helmautoverhuur.nl

Verhuis bus huren Rijswijk

Verhuis bus huren Rijswijk

Verhuizen is stressvol. Er moet veel gebeuren in korte tijd en het overzicht raakt makkelijk zoek. Zeker als er veel mensen bij het proces betrokken zijn. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om het heft in eigen handen te nemen. Het enige wat er dan nog vaak mist, is een vervoersmiddel dat ruim genoeg is voor alle spullen. De oplossing: een verhuis bus huren Rijswijk ! Daarvoor bent u bij Helm Autoverhuur aan het juiste adres.

Over Helm Autoverhuur

Ruim 30 jaar geleden begon het avontuur als enkel een garage, maar inmiddels is de hoofdactiviteit verschoven naar het verhuren van vervoersmiddelen. Een schone auto en aandacht voor iedere klant: persoonlijke service en zorg is waar Helm Autoverhuur tegenwoordig zo bekend om staat in Rijswijk en omstreken. Sinds jaar en dag komen klanten vanuit het hele land en daarbuiten hun gehuurde personenauto’s, personenbussen en bestelwagens ophalen in een rustige woonwijk in het pittoreske Duinoord. Ook voor u staan wij voor u klaar!

Verhuis bus huren [pb-city]

Een verhuis bus huren Rijswijk bij Helm Autoverhuur doet u zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Met onze verhuis bussen in maten en groottes van 3 m3 tot wel 11 m3 zit er altijd wel een goede maat voor u bij. Al onze verhuis bussen zijn te besturen met rijbewijs B. Heeft u ook een aanhanger te vervoeren? Geen probleem! Sommige bestelbussen zijn uitgerust met een super-de-luxe trekhaak. Handig! Een verhuis bus huren Rijswijk doe je al vanaf €49,- per dagdeel. Steekwagens, meubelrollers en verhuisdekens kunnen erbij verhuurd worden.

Een verhuis bus huren Rijswijk gaat simpel en secuur via onze website. Via onze handige tool kunt u zelf de huurprijs berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bij het bevestigen van uw huurauto kunt u zelf kiezen of u alvast een aanbetaling doet van €50,-, €100,- of €200,-. Zo heeft u uw boeking helemaal in eigen hand. Een persoonlijke aanpak en goede service, daar staan wij voor!

Meer informatie over verhuis bus huren bij Helm Autoverhuur?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het verhuis bus huren Rijswijk bij Helm Autoverhuur? Neem dan zeker contact met ons op – wij helpen u graag! Vul het contactformulier op onze site in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Hopelijk zien we u snel bij Helm Autoverhuur!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language
   Cart