Winterbanden huren

Verhuur winterbanden en sneeuwkettingen

Het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen is de laatste tijd sterk gestegen omdat het veel veiliger is dan zomerbanden. Daarom bent u bij Helm autoverhuur nu ook aan het juiste adres voor de verhuur van winterbanden en sneeuwkettingen. De banden van uw auto zijn erg belangrijk als het gaat om veiligheid op de weg, zeker in de winter. Dit is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor winterbanden. Winterbanden geven u veel meer grip op de weg, verkorten de remweg en zorgen dus voor minder verkeersongelukken.

Ook sneeuwkettingen zijn een middel voor meer veiligheid op de weg bij sneeuw en ijzel. Veel mensen denken echter dat sneeuwkettingen een vervanging zijn van winterbanden. Dit is niet zo. Sneeuwkettingen zijn namelijk ongeschikt voor normale wegen. Op bergwegen zijn sneeuwkettingen meestal wel nodig en soms zelfs verplicht. De sneeuwkettingen moeten worden gemonteerd op de aangedreven wielen en helpen u bij het rijden op besneeuwde wegen met beperkte snelheid en voor een klein stukje.

verhuur-winterbanden
winterband

Met behulp van winterbanden en sneeuwkettingen gaat u met een veiliger gevoel de weg op, waardoor u rustiger rijd en de kans op een ongeluk verkleint. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u de winterbanden en sneeuwkettingen maar voor even nodig heeft, bijvoorbeeld voor de wintersport vakantie. Daarom bieden wij van Helm autoverhuur u nu de mogelijkheid winterbanden en sneeuwkettingen te huren voor een bepaalde tijd.

Wilt u met een veilig gevoel de weg op en bent u geïnteresseerd in onze verhuur van winterbanden en sneeuwkettingen? Of zou u graag wat meer informatie willen over de opties en prijzen? Neem dan nu contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.