Open

Winterbanden Huren

VERHUUR WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

Helm Autoverhuur

Vaker onverwachts nodig

Het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen is de laatste tijd sterk gestegen omdat het veel veiliger is dan zomerbanden. Daarom bent u bij Helm autoverhuur nu ook aan het juiste adres voor de verhuur van winterbanden en sneeuwkettingen. De banden van uw auto zijn erg belangrijk als het gaat om veiligheid op de weg, zeker in de winter. Dit is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor winterbanden. Winterbanden geven u veel meer grip op de weg, verkorten de remweg en zorgen dus voor minder verkeersongelukken.

Contact

Veiligheid

Ook sneeuwkettingen zijn een middel voor meer veiligheid op de weg bij sneeuw en ijzel. Veel mensen denken echter dat sneeuwkettingen een vervanging zijn van winterbanden. Dit is niet zo. Sneeuwkettingen zijn namelijk ongeschikt voor normale wegen. Op bergwegen zijn sneeuwkettingen meestal wel nodig en soms zelfs verplicht. De sneeuwkettingen moeten worden gemonteerd op de aangedreven wielen en helpen u bij het rijden op besneeuwde wegen met beperkte snelheid en voor een klein stukje.

Contact

Auto Huren Helm Autoverhuur
Auto Huren Helm Autoverhuur

Een auto huren in Den Haag bij Helm Autoverhuur doe je zo

Helm Autoverhuur is trots op het moderne wagenpark! Wij hebben personenauto’s en bussen in diverse maten en groottes. Zo zijn er voor de vakantie ruime stationwagens en personenbussen, en voor het dagelijks gebruik zijn er compacte auto’s te huur. En dat vanaf slechts €42,- per dag! Ga je op reis naar het onbekende? Dan is een navigatieapparaat natuurlijk handig. Geen gedoe met ellenlange papieren kaarten in onze auto’s, huur er gewoon een TomTom bij! Ook daar voorziet Helm Autoverhuur je graag in, vanaf €10,- per dag!

Contact

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Met behulp van winterbanden en sneeuwkettingen gaat u met een veiliger gevoel de weg op, waardoor u rustiger rijd en de kans op een ongeluk verkleint. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u de winterbanden en sneeuwkettingen maar voor even nodig heeft, bijvoorbeeld voor de wintersport vakantie. Daarom bieden wij van Helm autoverhuur u nu de mogelijkheid winterbanden en sneeuwkettingen te huren voor een bepaalde tijd.

Contact

Helm Autoverhuur

Neem contact met ons op!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Helm Autoverhuur
Auto onderhoud

Waarom Helm Autoverhuur?

Bij Helm Autoverhuur staat een gedreven team klaar om je van dienst te zijn bij het huren van een auto. Alles van een compacte personenwagen tot een grote bestelbus. Twijfel je over wat je het beste kan doen? Geen probleem! Wij geven een helder en vrijblijvend advies.

CONTACT OPNEMEN